Kurser för småföretagare

Förverkliga dina visioner och automatisera ditt sälj utan att förlora din autentiska röst. Mina kurser för småföretagare ger dig praktiska verktyg och strategier för att växa inom sälj, ledarskap och affärsutveckling.

Kom igång direkt - välj en av mina digitala kurser

Digital kurs, Kommande

Från profilbesökare till affär

Lär dig försäljningstekniker som bygger på att skapa värde och förtroende.
Digital kurs, Kommande

Sälj utan att sälja

Hur omvandlar du digitalt intresse till faktiska möten? Här lär du dig tekniker för att framgångsrikt boka möten
Digital kurs, Kommande

Kommunicera strategiskt på LinkedIn – Ta din position

Denna kurs går djupare in på hur du kommunicerar för att bli en resurs och hur d blie en tillgång i ditt nätverk.
Digital kurs

Skapa en LinkedIn profil som imponerar på din målgrupp

en Steg-för-steg-guide som hjälper dig att gå från osynlig på LinkedIn till att bli hittad av din målgrupp.

YouDynamics™

Ett program om självledarskap

YouDynamics är ett program om självledarskap och kraften i att veta vem du är, vad du vill och vägen dit. I YouDynamics™ är det du som står i centrum där programmet har sin utgångspunkt i din identitet. Målsättningen är att få kontakt med din kraft inifrån för att öka din förmåga till självledarskap, din personliga utveckling och din förmåga att nå dina mål – det vi i YouDynamics kallar för identitetsdrivet självledarskap.

Feelact-sabina-8

Boka in dig på en fysisk utbildning

Fysisk kurs, Kommande

Skapa en LinkedIn profil som imponerar på din målgrupp

Lär dig skapa en profil som stärker ditt personliga varumärke och som attraherar kunder.
Fysisk kurs, Kommande

LinkedIn Crash Course

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec sed orci augue. Pellentesque eleifend aliquam interdum.

Anpassa dina förutsättningar

Skräddarsy en kurs för dig och ditt team

Kanske vill du, ditt team eller din organisation utöka era chanser till affärsmöjligheter? Kanske är det dags att skapa den där LinkedIn-profilen för både medarbetare och företag? Tillsammans tar vi fram en anpassad kurs med utbildningsmaterial med utgångspunkten vad ni behöver för att ni ska kunna lyckas.

Såhär berättar tidigare kursdeltagare

Otroligt bra stöd och svarar ödmjukt på de frågor man har. Ingen prestige, transparent och högt till tak. Vi hade riktigt roligt under utbildningen. Det stannar inte där - hon finns med dig även efteråt, stöttar och puschar. Kan varmt rekommendera Sabina och FeelACT om du vill utveckla ditt varumärke och din sociala närvaro på rätt sätt.
Henrik Siverhall
Security Project Manager
Även om jag har använt LinkedIn länge så var Sabinas utbildning mycket värdefull. Jag har lärt mig nya saker och ska nu försöka tillämpa svensk kultur inom min egen LinkedIn-strategi. Jag kan varmt rekommendera Sabinas utbildning!
Laura Berns-Van Unen
Egenföretagare
Denna kurs i LinkedIn kan jag varm rekommendera! Den har gett mig värdefull kunskap och nya insikter kring hur jag på ett strategiskt sätt kan använda LI för att bli mer effektiv i mitt jobb på LI. Dessutom hur jag interagerar med personer som är intressanta att ha i mitt nätverk eller som jag skulle vilja komma i kontakt med! Tveka inte att få ta del av Sabinas professionalism och kunskap!🌟🌟🌟
Lotta Henriksson
Human Relation Expert
Workshopen var pedagogisk och engagerande, och den gav mig en tydlig och genomarbetad strategi för att skapa en närvaro på LinkedIn som är både professionell och personlig. Jag hade tidigare känt en viss tveksamhet att aktivt använda plattformen, men Sabina hjälpte mig att övervinna den barriären och har fått mig att inse hur kraftfullt verktyget är.
Hanna Gånedahl
Hälsokonsult & föreläsare
I’ve been to many events with speakers in the past but Sabina stands out. Every person in the room felt like they were in a 1:1 session with her. She made it personable, engaging, and thoughtful and the Q n A at the end was on point.
Richard Spencer
Conference and Events Operations Leader
Sabina är både en inspiratör och en väldigt duktigt presentatör som sätter människan och kunden i första hand. Med målmedvetenhet och affärsdriv, så bidrar hon till utvecklande förändring hos sina kunder genom att vara intresserad, utmanade på rätt ställen och väldig väldigt påläst. Jag rekommenderar Sabina alla dagar!
Mathias Ahlnander
Försäljare