Linkedin crash course för dig som vill skapa tillväxt 2024!

Förtroendekapital är den nya valutan i dagens digitaliserade köpprocess. Det här är kursen som hjälper dig att bli en ”go to leverantör” och att växa organiskt.

Om du vill ha avkastning för den tiden du investerar på LinkedIn, få tillgång till affärer du inte visste fanns, eller attrahera rätt kompetens som bidrar till företagets framgångar? Då ska du läsa vidare. Med strategisk kommunikation på LinkedIn kan du, utan kostnad för marknadsföring, bygga ett starkt och sammanhängande varumärke som bygger förtroende med dina befintliga- och potentiella kunder. I takt med att affärer allt mer bedrivs via digitala kanaler har förmågan att skapa relationer och kommunicera på digitala plattformar aldrig varit så viktig.

I denna utbildningsserie kommer du att få färdigheter som hjälper dig att skapa fler leads, nya kunder och nya affärer genom att bemästra LinkedIn som ett kraftfullt verktyg.

Kursen är sammansatt för att ge dig en steg-för-steg-process som hjälper dig att  snabbt komma igång med ett nytt, smart och lönsamt arbetssätt.

I samarbete med Bahnhof cowork bedrivs kursen i deras lokaler i Skövde och Lidköping. Vilken ort föredrar du?

 

📍Skövde

Datum: 30/1, 6/2, 22/2

Tid: kl. 08.30 – 12.30

Adress: Stationsgatan 7-9, 541 30 Skövde

📍Lidköping

Datum: 31/1, 7/2, 21/2

Tid: kl. 08.30 – 12.30

Adress: Sockerbruksgatan 1, 531 40 Lidköping

Anmälan: Använd formuläret nedan för att registrera dig
Kursavgift: 6495 SEK exklusive moms.

Medlemspris för dig som Bahnhofmedlem: 5495 SEK exklusive moms (Skriv medlem i anmälan för att ta del av erbjudandet)

I priset ingår förmiddagsfika, vänligen meddela om du har några specialkostbehov så jag kan ordna din upplevelse på bästa sätt.

Bekräftelse av bokning skickas via mail. Så snart anmälan accepterats av FeelACT / Sabina Johansen och bokningsbekräftelse skickats är anmälan bindande och faktureras enligt nedan om inget annat avtalats innan bokning.

Avbokning av anmälan kan göras utan kostnad senast kl. 12.00 10 dagar innan kursens första tillfälle. Vid avbokning senare debiteras hela avgiften. Avbokning skall ske skriftligt till sabina@feelact.se för att vara gällande. Du kan överlåta din plats till någon annan. Detta görs skriftligt mellan FeelACT / Sabina Johansen, dig och den nya deltagaren.

Faktura avseende utbildningen skickas via mail som PDF eller som E-faktura efter bokningsbekräftelse om inget annat avtalats. Betalningsvillkor 15 dagar. 

FRÅGOR

Maila Sabina@feelact.se

Telefon 076-327 00 31

Scrolla ner för mer info om kursen!

Kursledare:
Sabina Johansen

LinkedIn-coach som framgångsrikt har tränat och coachat hundratals egenföretagare, organisationer och individer

Över 10 000 timmars arbete på LinkedIn med social selling

15 års erfarenhet inom försäljning, marknadsföring, mentorprogram och affärsutveckling 

Strategisk kommunikation på LinkedIn erbjuder fantastiska möjligheter!

Från en enkel CV-databas har LinkedIn utvecklats till en plattform där du kan bygga relationer, föra djupgående konversationer och påverka din målgrupp på ett sätt som inte stör deras dagliga arbete. Med din genuina tonalitet kan du nå igenom bruset och omvandla dina följare till betalande kunder. Utan att ha den där skavande känslan om att du tränger dig på.

Om du letar efter en äkta, respektfull och samtidigt kraftfull metod för att expandera ditt företag – Då har du hittat rätt!  Här kommer du att få färdigheter som hjälper dig att bemästra LinkedIn som ett kraftfullt verktyg för långsiktiga relationer och tillväxt både personlig och professionell.

Välkommen till en crash course om hur du skapar tillväxt i ditt företag med LinkedIn som verktyg.

 

Vill du öka din företagsomsättning och skapa tillväxt utan att behöva sälja?

Det finns många förutfattade meningar om LinkedIn: Vem plattformen är för och vilket innehåll som delas där. Ett vanligt missförstånd är att LinkedIn bara är för säljare och rekryterare, eller att det bara fungerar som en digital CV-databas. Även om detta är en del av sanningen, sträcker sig LinkedIn långt bortom dessa uppfattningar. Det är ett verktyg som har potentialen att kraftigt stärka ditt företag. Det mest spännande? Du behöver inte vara en säljexpert för att dra full nytta av det!

Med över 900 miljoner globala användare, inklusive cirka 4,5 miljoner i Sverige, är LinkedIn nu en dynamisk mötesplats för affärsrelationer. Det är en plats där du kan utvidga ditt nätverk, öka ditt varumärkes kännedom och nå ut till potentiella kunder och samarbetspartners – allt detta utan att använda traditionella säljmetoder.

Kursen är för dig som:

 • Vill undvika den traditionella säljmetodiken och istället önskar en mer genuin och mjuk strategi för att attrahera kunder.
 • Önskar att öka din kundbas
 • Har begränsad kunskap om LinkedIn och hur du kan använda det för att bygga ditt företags varumärke samtidigt som du stärker ditt personliga varumärke.
 • Saknar eller har begränsad budget för marknadsföring, men ändå vill nå ut till fler potentiella kunder.
 • Vill ha en praktisk och hands-on vägledning om hur du kan utnyttja LinkedIn som en plattform för att bygga relationer och öka din påverkansförmåga.
 • Söker förståelse för hur du kan marknadsföra ditt företag på ett sätt som känns äkta och engagerande.
 • Vill effektivisera din tid och dina resurser och vill lära dig hur du kan uppnå resultat från LinkedIn utan att känna dig överväldigad.
 • Vill bygga upp ditt varumärke och bli en respekterad aktör i din bransch utan att behöva agera som en traditionell ”säljare”.
 • Vill ha en mer organisk och långsiktig metod för att öka din företags synlighet.
 • Söker konkreta råd och strategier som är specifikt utformade för företagare som du – som vill använda LinkedIn som en kraftfull kanal för företagstillväxt.

Du kommer att lära dig:

 • Effektiva metoder för att använda LinkedIn som ett kraftfullt verktyg
 • Strategisk kommunikation
 • Skapande av en relevant profil för din specifika målgrupp
 • Strategiskt nätverksbyggande
 • Uppbyggnad av ditt innehåll på ett strategiskt sätt
 • Contentplanering
 • Målsättning och uppföljning
 • Hur du genomför en målgruppsanalys
 • Förståelse för algoritmer och hur de kan användas till din fördel
 • Utveckling av ditt varumärke
 • Metodiken bakom social selling
 • Hur du undviker vanliga fallgropar
 • Frågestund för att besvara eventuella frågor