FeelACT är er externa strategipartner som utvecklar och stärker medarbetare genom att träna upp förmågor som leder till lönsamma affärer. Med fokus på hållbara strategier och holistiska metoder står bolaget på två ben.

Varumärkesutveckling

Ledarskapsutveckling

Om FeelACT

FeelACT identifierar styrkor, potential och möjligheter hos individer och organisationer och sammanför dessa för att organisationen skall bli ett kraftpaket som gör skillnad.

Feel: Det handlar om en autentisk transformation och gott ledarskap, att bottna I din vision. Vad är meningsfullt för dig? Vilken skillnad vill du göra? Vad är ditt högre syfte?

En följdfråga till samtliga frågor för att förankra ditt svar är – Varför?

ACT: När du har kalibrerat din inre kompass är det dags att göra jobbet. Mina metoder är holistiska, strategiska och hållbara med fokus på resultat.

Vision

FeelACT vill vara med och skapa:

  • Resursstarka medarbetare som trivs och gör jobbet av rätt anledningar.
  • Arbetsplatser där jaget, laget och uppdraget skapar förutsättningar för varandra och jobbar mot gemensamma mål. Där det behövs mindre kraftansamling för att nå högt uppsatta mål.
  • Smarta arbetssätt och holistiska metoder. Med strategisk kommunikation och linkedIN som verktyg går vi från att jaga kunder till att attrahera dem när de är köpmogna. 
  • Ett starkt varumärke som möjliggör tillväxt.
Mission

Med föreläsningar, utbildningar och coaching, i kombination med olika verktyg och strategier identifierar FeelACT din kärna och ditt högre syfte. Du står i centrum, vi lockar fram din X-faktor, din talang,  och skalar upp den i syfte att skapa kraft och effekt som ger dig och din ommgivning positiva resultat. Med inriktning på medarbetare, team och organisationer med individen i fokus, får du ta del av strategier och verktyg som ger dig och/eller ditt team ökad produktivitet, tillväxt som samtidigt frigör tid.

Sälj utan att sälja

Vi utvecklar din förmåga att kommunicera strategisk med LinkedIn som verktyg – Sälj utan att sälja!

Gå från att jaga kunder med uppsökande försäljning som kalla samtal, till att kunderna besöker dig och ber om att få köpa. 

Förväntat resultat: Tillväxt, ekonomiska vinster och hållbara medarbetare.

Vad vill du har hjälp med?

Öka din försäljning?
Programmera och kalibrera LinkedIn till att bli en säljmaskin?
Strategisk content plan?
Ta en position på marknaden?
Stärka ditt varumärke?
Göra dina medarbetare mer självgående?
Utveckla ledarskapet?
Stärka ditt team?
Målstyrning?
Hur du kan leda i förändring?
Kommunikation?

Feel ACT erbjuder hela program eller noggrant utvalda och anpassade moduler som stärker dig i din resa mot dina mål.

Är du nyfiken på att veta mer om hur jag kan hjälpa just dig?